Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fanúšikovia digitálneho asistenta od Apple sa konečne dočkali jeho podpory aj v najznámejšej streamovacej aplikácii hudby. Do Spotify totiž teraz oficiálne pribúda podpora pre prehrávanie hudby pomocou Siri a samotná aplikácia sa zároveň dostáva aj do Apple TV, informuje 9to5Mac.

Inteligentný asistent od Apple bol doteraz schopný počúvať príkazy a ovládať prehrávanie hudby iba vo vstavanej aplikácii Apple Music, no teraz mu pribúdajú ďalšie možnosti v Spotify. Práve táto streamovacia aplikácia dnes prichádza s novou aktualizáciou, ktorá umožní využitie Siri pri prehrávaní hudby. Každý tak môže po aktualizovaní požiadať Siri, aby prehrala konkrétnu pesničku, album či obľúbený playlist v tejto streamovacej aplikácii hudby.

Ešte pred samotným prehrávaním si Siri vyžiada povolenie prístupu k Spotify. Podľa poznámok v poslednej aktualizácii aplikácie je možné túto novinku využiť nielen v iPhonoch, iPadoch, ale aj v prípade CarPlay, reproduktora HomePod a slúchadiel AirPods. Navyše teraz Spotify prichádza aj ako aplikácia pre Apple TV, informuje Engadget. Majitelia Apple TV HD a Apple TV 4K ju nájdu v obchode AppStore. Aplikácia v iOS 13 podporuje aj režim nízkej spotreby dát.

Zdroj: 9to5Mac, Engadget 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú