Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-1000XM4, ktoré nahradia súčasnú generáciu WH-1000XM3, nám odhaľujú niektoré kľúčové špecifikácie. V úniku informácií, ktorý sa objavil na Twitteri JustPlayingHard môžme vidieť, čo všetko táto novinka z dielne Sony prinesie.

Na nové informácie upozornil aj portál TheVerge. Okrem fotografií sa v príspevku zobrazili aj možnosti, ktorými bude nová generácia týchto slúchadiel disponovať. Dizajnovo bude nový model vyzerať identicky, ako súčasná generácia slúchadiel XM3.

Informácie, ktoré sa podarilo získať z mobilnej aplikácie Headphone Connect vo verzii 7.0.1 sú však omnoho zaujímavejšie. Novú generáciu slúchadiel bude možné spárovať s dvomi zariadeniami súčasne. Slúchadlá WH-1000XM3 je potrebné pri spojení k inému zariadeniu najprv odpojiť od aktuálne používaného zariadenia.

Ďalšou novinkou je funkcia „Smart Talking“, ktorá dokáže rozoznávať zvuky konverzácie v okolí. Na základe toho dokáže dynamicky upravovať hlasitosť slúchadiel, aby používateľ počul, keď na neho niekto hovorí.

Poslednou veľkou novinkou je prepojenie slúchadiel s Google Maps API, vďaka čomu bude možné meniť si niektoré, či dokonca všetky nastavenia slúchadiel vzhľadom na to, kde sa ich používateľ aktuálne nachádza. Výdrž na jedno nabitie by mohla atakovať hranicu 40 hodín.

Zdroj: Twitter, TheVerge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú