Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zdá sa, že po vydarenej remasterovanej trilógii fanúšikov hernej Mafie opäť čaká niekoľkoročné čakanie na nový diel. Naznačujú to informácie herného analytika vystupujúceho pod pseudonymom MauroNL, ktorý upozornil, že štúdio Hangar 13 pracuje na celkom odlišnej hre.

Vývojárske štúdio so sídlami v americkom Novate, Brightone, Brne a Prahe, sa v minulosti postaralo o nepríliš populárnu Mafia 3, podstatne lepšie bola medzi hráčmi nedávno prijatá definitívna edícia známej hernej trilógie, ktorá obsahovala aj remake prvej dvojice hier.

Odhalenie ďalších krokov štúdia na seba nenechalo dlho čakať, podľa neoficiálnych informácií by mali vývojári aktuálne pozornosť plne venovať novej hernej značke zasadenej do sveta sci-fi alebo fantasy.

Nový titul je údajne vo vývoji od júla 2018, má ísť o jedinečnú hru s potenciálom osloviť široké masy. S tým súvisia aj pracovné ponuky, ktoré napríklad hľadajú seniorného scenáristu, čo naznačuje silný dôraz na príbeh.

Ďalšia otvorená pozícia sa týka animátora, hľadaný človek by mal byť schopný vytvoriť prvotriedne animácie pre ľudské a tiež neľudské postavy. Viacero ďalších pracovných ponúk naznačuje silný dôraz na online prvky, hľadajú sa napríklad špecialisti na algoritmy a matchmaking, guildy i živé online eventy.

Nie je vylúčené, že súbežne s vývojom hry sa začnú aj práce na Mafia 4, na oficiálne potvrdenie takejto informácie si však musíme počkať.

Zdroj: Gamingbolt

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú