Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovenská pošta informovala o zmene otváracích hodín pobočiek po celom Slovensku. Zmeny budú trvať od 24. marca do 5. apríla. Zároveň zrušila predaj komerčných služieb, čo sa dotklo aj zákazníkov 4ky. Klienti operátora sa okrem toho musia riadiť otváracími hodinami partnerských predajní tohto operátora. Používateľom 4ky chce vyhovieť SWAN, ktorý oddnes otvára kvôli zvýšenému záujmu zákazníkov svoje pobočky na 3 hodiny denne., informoval operátor v tlačovej správe pre médiá.

SWAN od 24. marca otvára svoje pobočky aj pre zákazníkov 4ky, ktorí si budú môcť počas 3-hodinovej otváracej doby vybaviť svoje požiadavky, keďže dotyp po telekomunikačných službách stúpol. Od utorka 23.3.2020 sú otvorené pobočky v Bratislave, Trnave, Dunajskej Strede, Nitre a Zvolene. Od zajtra k ním pribudnú aj pobočky v Púchove, Trenčíne a Dubnici nad Váhom. Zákazníkov pracovníci SWANu obslúžia každý deň medzi 10:00 – 13:00.

V pobočkách po novom platia prísne hygienické a bezpečnostné opatrenia. Dovnútra je možné vstúpiť iba po jednom, s rúškou alebo inak zahalenou tvárou. Operátor tiež žiada zákazníkov, aby dali prednosť seniorom a v prípade, ak sa pred predajňou vytvorí rad, dodržiavali bezpečný odstup. Pracovníci SWAN Centier priestory pravidelne dezinfikujú.

Zdroj: Slovenská pošta, SWAN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú