Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovenská pošta prostredníctvom tlačovej správy informovala, že od zajtra, teda 18.3., pristupuje až do odvolania k pozastaveniu komerčných služieb. Toto obmedzenie sa dotkne aj telekomunikačného operátora 4ka.

Od zajtra bude na všetkých poštách na Slovensku zastavený predaj a poskytovanie telekomunikačných, ale aj iných služieb. V praxi to znamená, že na pobočke až do odvolania nebude možné zakúpiť novú SIMkartu, alebo napríklad vybaviť prenos telefónneho čísla od iného operátora.

Dobíjanie kreditu či reklamácie ohľadom 4ky však budú dostupné aj naďalej. Najmladší slovenský operátor sa tak dostáva do podobného režimu, ako ďalší mobilní operátori na Slovensku, ktorých predajne fungujú v obmedzenom režime.

4ka však vyzýva svojich zákazníkov, aby využívali možnosť dobíjania kreditu prostredníctvom svojich online služieb, ako Moja zóna alebo pomocou mobilnej aplikácie 4ky.

Obmedzenia komerčných služieb sa týkajú aj Poštovej banky, Poštovej poisťovne, Tiposu, spoločnosti Ticketportal a pozastaví sa aj predaj produktov ponúkaných v PostShopoch.

Zdroj: Slovenská pošta

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú