Slováci, ktorí stoja za neziskovým startupovým akcelerátorom Perry Tallents, vytvorili ďalšiu platformu na pomoc začínajúcim startupom. Ide o online platformu Perry Hub, ktorá má pomôcť zjednotiť startupový ekosystém a prepojiť jeho kľúčových hráčov.

Prostredníctvom platformy môžu podnikatelia, mentori a investori navzájom spoznávať, komunikovať, či nájsť pracovné alebo investičné príležitosti. Organizátori platformy zároveň vytvárajú inovačný dom pre startupy zo strednej a východnej Európy v Spojených štátoch amerických. Startupy tak budú mať možnosť prihlásiť sa na pobyt do Silicon Valley, čo im môže pomôcť v expanzii.

„Startupová komunita na Slovensku je rozdrobená, chceli sme ju preto prepojiť, a tým aj viac sfunkčniť,“ vysvetlil jeden zo zakladateľov Andrej Krúpa.

Online platforma Perry Hub funguje tak, že záujemcovia dostanú priamo pozvanie na e-mail, alebo sa sami môžu zapísať do waiting listu na stránke www.perrytalents.com. „Po prijatí do platformy si každý môže vytvoriť profil o tom, čo hľadá, aké má zručnosti, alebo čo poskytuje, či už ako startup, mentor, investor, alebo nadšenec inovácií,“ povedali organizátori.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú