Mobilná aplikácia Shell pre Android aj iOS získala aktualizáciu, ktorá pridáva veľmi užitočnú funkciu. Zákazníci budú môcť za tankovanie zaplatiť priamo z aplikácie z pohodlia svojho auta.

Mobilná aplikácia Shell už po novom nebude slúžiť len ako informatívna aplikácia, ktorá zákazníkovi zobrazuje počet nazbieraných bodov či aktuálne akcie, ale konečne získava aj funkciu, ktorá výrazne urýchli celý proces tankovania na čerpacej stanici.

Priamo na úvodnú obrazovku pribudlo tlačidlo „Mobilná platba“, zákazníci tak nemusia po natankovaní platiť obsluhe čerpacej stanice a všetko dokážu vybaviť zo svojho vozidla.

Celý proces platby mobilom za tankovanie má 4 jednoduché kroky. Pred samotným tankovaním je nutné otvoriť aplikáciu a spárovať číslo stojanu s mobilnou aplikáciou. Následne bude používateľ vyzvaný k zaplateniu požadovaného množstva paliva a potom stačí už len vystúpiť, natankovať a odísť.

Platiť sa dá hneď niekoľkými spôsobmi, pomocou služby PayPal alebo priamo platobnou kartou pridanou do aplikácie. Android používatelia môžu využiť Google Pay a tí na platforme iOS alternatívu v podobe ApplePay.

Zdroj: Shell

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú