Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Skylink sa rozhodol pokračovať v rozširovaní voľne dostupných programov pre všetkých svojich zákazníkov. Prevádzkovateľ od 31. 3. 2020 uvoľňuje ďalšie populárne programy, ktoré určite každému zlepšia náladu.

Ponuka filmových a seriálových programov na sledovanie je skutočne veľká. Pustiť si môžeš AXN, AMC, populárny Epic Drama HD, Be2Can HD alebo Film Europe HD. Svetoznáma komédia, drámy a klasiky našej kinematografie sleduj na JOJ Cinema HD, Československo HD alebo Film+. FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox Premium sú už len čerešničkou na koniec.

Krásne zábery našej planéty, život rozmanitých zvierat, historické okamihy rozobrané do detailov. Toto všetko a ďalšie pozoruhodné dokumenty sú vysielané na National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Spektrum HD, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History a programe DocuBox.

Kvalitná hudba, svetové recepty, lifestylové programy alebo bojové umenia sú pre vás pripravené v pestrom mixe programov, ako je VH1, VH1 Classic, MTV Europe CZ, TV Paprika a FightBox.

Deti si môžu aj naďalej užívať mnohé dobrodružstvá s populárnymi hrdinami programov Cartoon Network, Boomerang, JimJam, Minimax, Nick Jr., Nickelodeon, Duck TV, Disney Channel a teraz aj Jojko. Programy môžeš sledovať aj so službou Skylink Live TV aj na mobile, tablete, PC alebo smart TV.

Zdroj: TS Skylink

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú