Na Slovensku a v Českej republike dnes odštartoval nový televízny kanál Canal+ Action. Stojí za ním mediálna skupina Canal+, ktorá u nás doposiaľ ponúkala športovú stanicu Canal+ Sport.

Zameria sa na akciu

Nová televízna stanica je dostupná prostredníctvom satelitu a internetovej televízie a budú ju poskytovať operátori Skylink, DIGI TV, freeSAT a Slovak Telekom (Magio TV, Magio Satelitná televízia a Magio Go). Telekom a DIGI TV nový kanál do ponuky zaradia od 1. marca.

Canal+ Action bude zameraný predovšetkým na akčný obsah, bude dostupný v HD rozlíšení a plne s českým dabingom. V programe nebudú chýbať ako akčné klasiky, tak aj premiéry nových filmov.

Stanica napríklad pri príležitosti udeľovania Oscarov odvysiela akčné sci-fi Všetko, všade, naraz, ktorý jasne dominuje v počte tohtoročných nominácií na zlaté sošky.

Okrem neho sa diváci môžu tešiť aj na známe filmy ako Postradateľní, Red 2 či Plán úteku, v ktorom si zahrali Sylvester Stallone a Arnold Schwarzeneger. Veľkou udalosťou počas marca bude aj oscarová dráma Revenant Zmŕtvychvstanie s Leonardom DiCapriom.

Technické parametre CANAL+ Action (platforma Skylink) 

Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 11973 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú