Nová generácia Škody Fabia je očakávaným vozidlom mladoboleslavskej automobilky. Už sme mali možnosť vidieť niekoľko špionážnych, ale aj reálnych fotografií či skíc exteriéru, no pohľad dovnútra vozidla nám bol až doposiaľ viac-menej utajovaný. Dnes nám ale automobilka ukázala skicu, podľa ktorej je interiér novej Fabie navrhnutý a musíme uznať, že vyzerá famózne.

Na webe Škody sa dnes objavil ďalší krátky článok, ktorý sa venuje postupnému odhaľovaniu novej generácie Fabie. Svetovú premiéru zažije novinka z Mladej Boleslavy už v máji, no v týchto chvíľach o nej vieme pomerne dosť.

Škoda

Novinkou je ale detailnejší pohľad na interiér, respektíve jeho dizajnovú skicu. Centrálnu časť zdobí veľká dotyková obrazovka infotainmentu, na okrajoch prístrojovej dosky sa nachádzajú okrúhle výduchy klimatizácie a dominantným prvkom na dverách sú zospodu vystupujúce madlá dverí.

  • Všetko, čo zatiaľ vieme o technológiách, motorizácii a dizajne novej Fabie ->>TU

Úplne nové sú aj farebné detaily, napríklad v podobe lišty tiahnucej sa pozdĺž prístrojovou doskou. Podarený dizajn podčiarkujú technológie, ktoré môžeme vidieť vo vyšších radoch automobilov značky Škoda. Novinkou v najlacnejšej „škodovke“ je aj plne digitálny prístrojový štít, takisto známy z vyšších radov vozidiel.

Len nedávno sme vypustili do sveta aj náš prvotný „test“ elektrického Enyaqu, ktorý sme vyskúšali na prvých jazdách. O jeho kvalitách a extrémnom nadšení, ktoré v nás tento elektromobil zanechal, si prečítaš v detailnom článku.

Zdroj: Škoda

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú