Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Motorola pôvodne predstavila túto skladaciu novinku ešte na jeseň minulého roka, kedy ukázala, akým spôsobom sa líši od doterajších skladacích modelov Samsungu a Huawei. S vysokou cenou a len priemernou výbavou mala zamieriť do predaja ešte pred vyše mesiacom, no výrobca kvôli vysokému záujmu zákazníkov spustenie predaja odložil. Po niekoľkých týždňoch čakania bude Motorola Razr v predobjednávkach už koncom januára a dostupná bude o niekoľko dní neskôr, informuje ZDNet.

Odklad predaja tejto skladacej novinky prišiel len týždeň pred spustením systému predobjednávok, no teraz sa Motorola konečne odhodlala pustiť tento model na trh. S cenovkou približne 1 500 dolárov tak nepôjde o práve najlacnejší smartfón. Navyše, výbava pripomína skôr hardvér vyššej strednej triedy tohto segmentu. Vnútri sa totiž nachádza procesor Snapdragon 710, 6 GB operačnej RAM pamäte a 128 GB úložiska.

Motorola

Vonkajšia strana po zatvorení odhaľuje malý displej s rozlíšením 800 x 600 pixelov a veľký skladací panel ponúka 2142 x 876 pixelov. Ide však o modernizovanú legendu, ktorú si pred rokmi v dobách „hlúpych telefónov“ obľúbilo množstvo zákazníkov. Každopádne, Motorola Razr bude v predobjednávkach dostupná už 26. januára a prvé kusy budú majiteľom doručené 6. februára, informuje Mashable.

Zdroj: ZDNet, Mashable

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú