Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pán Prsteňov, ktorý je pripravovaný pod záštitou Amazonu patrí medzi to najočakávanejšie, čo seriálová scéna dokázala za posledné roky ponúknuť. Produkcia začína už budúci rok, no a autori si začínajú uvedomovať, že zohnať dostatočne škaredých hercov do rolí orkov je celkom aj problém. O problematike píše portál Daily Mail.

Kastingoví skauti hľadajú špecifických jedincov, ktorí by im splnili špecifické požiadavky na obsadenie orkov do nadchádzajúceho seriálu dekády. Netaja sa tým, že s hľadaním škaredších ľudí hodiacich sa na tieto pozície majú trošku problém, a preto inzerujú dopyt na sociálnych sieťach.

Jedna z agentúr popísala svoj inzerát nasledovne – hľadáme nízke postavy pod 150 centimetrov alebo postavy vyššie ako dva metre, s nádhernými nosmi a charakteristickými črtami tváre. Sami si nevieme predstaviť, čo si pod poslednými dvomi podmienkami v agentúre predstavujú, ale budiž.

Nenechaj si ujsť
Vin Diesel mieri s Rýchlo a zbesilo na herné obrazovky. Tešiť sa však nemusíš

Druhá agentúra hľadajúca hercov išla s popisom ešte viac do hĺbky. Oni hľadajú jedincov akéhokoľvek veku, s ryšavými alebo snehobielymi vlasmi, s množstvom vrások, jaziev a pieh. Títo herci by na Novom Zélande mohli zarobiť 148 libier denne a autori tvrdia, že zvolením správne škaredých ľudí ušetria na mejkape. Tak čo, poznáš v okolí niekoho, kto by sa na túto rolu v seriáli Pán Prsteňov hodil?

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú