Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fanúšikovia talianskej mafie majú na večer o zábavu postarané. Jeden z najlepších seriálov súčasnosti – Gomora – po dvoch rokoch čakania konečne prichádza so svojou poslednou piatou sériou.

Na čom si užiješ dokonalý zvuk s OLED televízorom?

Kúp si televízor OLED spolu so soundbarom alebo WiFi reproduktorom a získaj cashback vo výške nákupnej ceny audio produktu späť.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Taliansky seriál je u nás dostupný na HBO Go, kde včera 20. novembra dorazila prvá dvojica epizód. Ďalšie budú vydávané epizodicky každý týždeň v piatok. Seriál je v rámci služby dostupný s českými titulkami, podobne ako pri predchádzajúcich sériách bude neskôr pridaný aj dabing.

Gomora očami viacerých postáv sleduje boj o moc v talianskom podsvetí. Vďaka nekompromisnému zobrazeniu fungovania zločineckého sveta, skvele napísaným charakterom, ich nemilosrdným motívom aj celkovému zasadeniu si seriál získal srdcia kritikov i televíznych nadšencov po celom svete.

Ak sa na piatu sériu chystáš aj ty, určite nezabudni pozrieť si filmový spin-off Nesmrteľný, ktorý je rovnako dostupný na HBO Go a sleduje zmŕtvychvstanie jednej z kľúčových postáv.

Za pozornosť rovnako stojí aj seriál (a hlavne vynikajúci film) Suburra, ktorý tiež pútavou a neraz šokujúcou formou zobrazuje fungovanie talianskej mafie. Nájdeš ich na Netflixe.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú