Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Televízni operátori reagujú na situáciu týkajúcu sa koronavírusu a opatrenia, ktoré je potrebné dodržiavať, aby sa zamedzilo jeho šíreniu. Zákazníkom, ktorí počas najbližších týždňov budú tráviť čas doma, sprístupnila platené programy zadarmo aj spoločnosť Satro. Ľudia si tak budú môcť pozrieť vybrané programy rôznych žánrov vo voľnom vysielaní až do konca marca. Tieto informácie poskytol operátor médiám v tlačovej správe.

Aj zákazníci tohto televízneho operátora si tak budú môcť v najbližších týždňoch pozrieť rôzne filmové, športové, prírodopisné, historické aj detské stanice. Satro konkrétne sprístupňuje tieto programy: Minimax, JimJam, Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, Nick Jr., Baby TV, JOJ Cinema, HD, National Geographic, NatGeo Wild HD, Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature HD, Epic Drama HD, Film Box, Film Box Plus, Film Box Premium HD, Film Box Extra HD, Fast&Fun Box a DokuBox.

Public Domain Pictures

Podobne ako ostatní operátori, aj Satro zatvorí svoje strediská, a to od 14. marca až do odvolania. „Aj naša spoločnosť si želá, aby sa mimoriadna situácia s vírusom COVID-19 skončila čo najrýchlejšie a hlavne čo najpriaznivejšie. Snažíme sa byť zodpovední,“ hovorí marketingový manažér spoločnosti, Marek Michalík.

Zdroj: Satro

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú