Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po nedávnom predstavení nového MacBooku Pro a procesorov Apple prišla potichu na trh aj prvá handrička pre čistenie displeja s logom značky. Tento bizarný produkt si vyslúžil kritiku za svoju premrštenú cenu.

Ani to ale nezabránilo tomu, aby sa za krátky čas vypredala. Handrička Apple zjavne inšpirovala kórejsky Samsung, ktorý sa ale rozhodol svojim zákazníkom kúsok látky rozdávať zadarmo, informuje Android Authority.

Samsung však svoju vlastnú handričku nezaradil do predaja ako tomu bolo v prípade Apple. Miesto toho sa ju rozhodol darovať prvým 1000 zákazníkom, ktorí o ňu požiadajú. Ponuku si v aplikácii Samsung Members všimol Galaxy Club v Holandsku.

Galaxy Club

Podľa priložených informácií má handrička Samsungu rozmery 20 x 20 cm, kvôli čomu je o trochu väčšia ako predražená látka s logom Apple. Momentálne sa zdá, že táto ponuka pre zákazníkov Samsungu platí iba v Nemecku. Takýmto spôsobom si však spoločnosť uťahuje zo svojho amerického konkurenta, ktorý sa rozhodol predávať vlastnú handričku za 25 €.

Zdroj: Android Authority, Galaxy Club

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú