Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Niekoľko týždňov dozadu boli prezentované problémy Samsungu, ktoré sa týkali prémiového a inovatívneho modelu Galaxy Fold. Skladací smartfón mal výrazne konštrukčné problémy, kvôli ktorým musel byť posunutý aj oficiálny začiatok predaja. Ten začína práve dnes v Južnej Kórei a postupne sa dostane aj na ostatné trhy.

Napriek tomu niektorým používateľom dnes prišla nepríjemná správa o tom, že ich pred-objednávka bola zrušená. Týkať sa to má všetkých, ktorí tak učinili prostredníctvom oficiálnej stránky Samsungu – informuje Engadget, s odvolaním na príspevok jedného z poškodených. Ako kompenzácia bola dotknutým osobám doručená poukážka na nákup v obchode Samsung vo výške 250 dolárov. 

Oficiálny dôvod síce nie je známy, no podľa AndroidPolice je príčinou to, že sa smartfón bude predávať výhradne prostredníctvom maloobchodných predajní, kde bude budúcim majiteľom vysvetlený spôsob zaobchádzania so smartfónom, aby sa predišlo prípadným poškodeniam. K celej situácii sa samotná spoločnosť Samsung zatiaľ nevyjadrila. 

Zdroj: Engadget, Twitter, AndroidPolice

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú