Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Samsung predstavil v Spojenom kráľovstve nový program Galaxy Enterprise, ktorý je určený predovšetkým firemným zákazníkom. Vybrané zariadenia majú zvýšenú bezpečnosť a väčšiu a dlhšiu podporu zo strany výrobcu – píše Android Authority.

Medzi vybrané zariadenia patria Galaxy Note 10, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy A50, Galaxy A40 a Galaxy XCover 4s. V priebehu roka by sa mal zoznam rozšíriť o ďalšie telefóny. Medzi hlavné výhody tzv. „Enterprise Edition“ zariadení patrí rozšírená podpora až na 4 roky, pričom po dobu 3 rokoch sú zabezpečené mesačné bezpečnostné aktualizácie. V poslednom roku sa budú aktualizácie vydávať na štvrťročnej báze. Bežne vlajkové lode končia s mesačnými aktualizáciami po dvoch rokoch. 

Enterprise edition
Samsung

Neplatí to však pre modelový rad Galaxy A a Galaxy XCover, ktoré budú dostávať štvrťročné aktualizácie po celú dobu, teda 4 roky. Podniky navyše získajú aj rozsiahlejšiu kontrolu nad zabezpečením Knox a budú tak môcť aktualizovať všetky zariadenia vzdialene a v jeden moment. Bonusom je aj trojročná podpora zo strany výrobcu. Ako však bolo spomenuté na začiatku, ponuka je zatiaľ obmedzená len pre oblasť Spojeného kráľovstva.

Zdroj: Samsung, Android Authority

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú