Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Samsung, ako aj väčšina ďalších veľkých výrobcov smartfónov, vedie viac ako jednu sériu vlajkových modelov, v prípade kórejskej spoločnosti je to séria Galaxy S a séria Galaxy Note. Práve druhej spomenutej však Samsung podľa posledných indícii pomaly, ale isto začal kopať hrob, informoval o tom portál SamMobile.

Séria Note je populárna najmä kvôli väčším rozmerom, no fanúšikov si získala hlavne vďaka integrácii pera S-Pen. Väčšie rozmery totiž ponúka aj model Galaxy Ultra zo série Galaxy S, no až doteraz mu chýbala podpora inteligentného pera.

To by sa však podľa uznávaného leakera Ice Universe malo pri sérii Galaxy S21 zmeniť. Ako písal vo svojom príspevku, je si na 100 % istý, že Galaxy S21 Ultra príde aj s podporou pera S-Pen, čomu sa rozhodne poteší veľa fanúšikov.

Ako však uviedol ďalej, tento krok môže tiež znamenať stopku pre ďalší vývoj série Galaxy Note, čím by naopak zostalo veľa sklamaných používateľov týchto prémiových zariadení Samsungu. V tomto prípade sa však pracuje aj s myšlienkou, že Galaxy S21 Ultra nebude mať slot na uloženie pera v tele zariadenia, ale pero sa bude dať dokúpiť ako samostatný kus príslušenstva, píše TechRadar.

Zdroj: SamMobile, TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú