Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Krátko po premiére nových vlajkových lodí Galaxy S10, S10+ a S10e spustil Samsung predobjednávky, ktoré majú zákazníkom zaručiť, že sa k týmto novinkám dostanú medzi prvými. Teraz sa však situácia zmenila a výrobca nestíha dodať všetky kusy načas. Samsung informoval o predĺžení čakacej doby na nový Galaxy S10 a S10+ v Česku a na Slovensku, ktorá sa posunie až o 2 týždne.

Nový Samsung Galaxy S10 priniesol množstvo skvelých noviniek, ktoré očarili používateľov natoľko, že si túto novinku objednávali omnoho viac ako v minulom roku. Záujem ľudí je v porovnaní s modelom Galaxy S9 až 2-násobný, čomu sa výrobca samozrejme teší. Aj takéto pozitívum však so sebou prináša problémy, kvôli ktorým dôjde k omeškaniu predobjednávok. O tejto situácii informoval David Sahula, PR manažér Samsung Electronics pre Česko a Slovensko.

Drahomír Piok

Termín dodania sa pritom presunul z 22. marca na 7. apríl, kedy by mal Samsung objednávky vybaviť. V prípade nedostatočného množstva zásob po novom dátume bude jednotlivé objednávky riešiť individuálne. U nás na Slovensku je nedostatok kusov Samsungu Galaxy S10+ vo všeobecnosti, pričom v Česku chýba 512 GB verzia Samsungu Galaxy S10+ v bielom a čiernom prevedení, ale aj S10 v bielej farbe.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú