Po predstavení nových smartfónov s dierou v displeji, vrátane vylepšených Samsungov, mnohí kritizovali, že nie je diera pre predný fotoaparát viacúčelová. To sa však teraz mení s aplikáciou, ktorú nájdeme v Obchode Play. Nový Galaxy S10 teraz môže premeniť svoju dieru v displeji na efektný indikátor batérie, ktorý si používateľ plne prispôsobí podľa seba.

Po odhalení nových vlajkových lodí od Samsungu sa začali na internete objavovať rôzne tapety, ktoré mali zamaskovať dieru v pravom hornom rohu, kde sa nachádza fotoaparát. Po pár týždňoch sa objavila ďalšia užitočná novinka, ktorá sa sústredí práve na tento prvok, čo si ako prvý všimol portál Android Police. Aplikácia Energy Ring tak dokáže indikovať vôkol otvoru pre selfie fotoaparát kapacitu batérie, pričom si každý môže zvoliť farbu kruhu či jeho hrúbku.

Toto užitočné riešenie zvláda zobrazovať aj nabíjanie batérie v prírastkoch po 25 %, informoval The Verge. Kruh sa dá navyše skryť v aplikáciách na celú obrazovku, aby tak neprekážal pri hraní hier či pozeraní filmov. Používatelia si môžu Energy Ring aktuálne stiahnuť pre Samsung Galaxy S10e a Galaxy S10, no pracuje sa už aj na podpore pre duálny selfie fotoaparát v Galaxy S10+.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú