Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Keď Samsung pred niekoľkými týždňami odhalil novú líniu Galaxy S10, pribudol k nim aj netradičný model, ktorý disponuje až štvoricou hlavných fotoaparátov a podporou pre 5G pripojenie. Zatiaľ čo ostatné modely sa už dostali na pulty predajní, predaj tohto kúsku výrobca odkladal, no teraz ho podrobil známemu testovaniu. V DxOMark si viedol Samsung Galaxy S10 5G viac než výborne v celkovom hodnotení získal rovnaké skóre ako aktuálne najlepší fotomobil sveta.

Testovanie DxOMark je rozdelené do niekoľkých kategórií, ktoré skúmajú možnosti fotoaparátov smartfónov. Tým doteraz podľa oficiálnych výsledkov dominoval Huawei P30 Pro so 112 bodmi, no teraz mu dýcha na krk nový rival. Samsung Galaxy S10 5G získal rovnaké finálne hodnotenie.

Samsung

Vlajkovú loď tohto konkurenta prekonal v oblasti kvality natáčania videa, kde ako prvý smartfón získal 100 bodov, informoval Samsung. Pri selfie fotografiách mu DxOMark udelil skvelých 97 bodov. Pri testovaní fotografickej stránky tejto novinky sa mu ušlo len o 2 body menej ako získal Huawei P30 Pro a skončil tak s celkovým skóre 117 bodov.

Zdroj: Samsung, DxOMark

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú