Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Vydanie Red Dead Redemption 2 na PC sa už veľmi rýchlo približuje, a herné štúdio Rockstar Games vydáva na pripravovanú verziu populárnej westernovky aj prvý trailer. Ten ukazuje úžasné zábery z prostredia krajiny, ktoré si môžeš vychutnať aj v 4K a 60 fps, píše PC Gamer.

O systémových požiadavkách a novinkách v obsahu kampane, ktoré PC verzia obsahuje, sme písali už v samostatných článkoch. Rockstar Games teraz vydalo aj prvý trailer, ktorý zachytáva dychberúce zábery krajiny, a poskytuje pohľad na niektoré z grafických vylepšení, ktorá štúdio do hry zabudovalo, píše Engadget. A ak si mal možnosť si túto skvelú hru zahrať už na konzole, do New Austin a West Elizabeth sa tak vďaka novému traileru môžeš aspoň vrátiť.

Red Dead Redemption 2 na PC vychádza 5. novembra, ale predobjednávky sa dajú už vytvoriť cez Rockstar Games Launcher, a po 22. októbri tak bude možné urobiť aj cez iné služby, ako napríklad Epic Games, Gamespot či Humble Store. Hra bude dostupná aj na Steame, avšak tam si na ňu budeš musieť počkať pravdepodobne až do decembra.

Zdroj: PC Gamer, Engadget

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú