Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Herné štúdio Activision v spolupráci s Tencent’s Timi Studio sa podieľali na vývoji mobilnej hry Call of Duty, ktorá sa dá dnešným dňom stiahnuť z obchodu Google Play a AppStore. Nová FPS hra prichádza s množstvom módov a s dobre známymi mapami, informuje TechRadar.

Call of Duty: Mobile prichádza s množstvom prvkov, ktoré si značka v tomto prostredí budovala dlhé roky. Okrem známych charakterov, ako John “Soap” MacTavish alebo Simon “Ghost” Riley, prichádza hra aj s niekoľkými veľmi populárnymi hernými režimami, ako Battle Royale, Team Deathmatch, Domination, alebo Search and Destroy. Neskôr by mal do hry pribudnúť aj režim Zombie.

Bojovať budeš až na piatich rozličných mapách ako Crash, Killhouse, Crossfire, Nuketown a Hijacked. Nechýbajú ani ikonické zbrane či vozidlá známe z počítačových verzií Call of Duty. Pozitívnou správou je možnosť prepínať si medzi pohľadom z prvej a tretej osoby.

Aby si nové Call of Duty: Mobile rozbehol na svojom zariadení, potrebuješ iOS 9.0 a novší, alebo Android 4.3 a novší. Portál Gadgets360 však odporúča hrať na Androidoch, ktoré majú aspoň 2 GB operačnú pamäť.

Zdroj: TechRadar, Gadgets360

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú