Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Princ Harry a jeho manželka Meghan sa pred viac ako ôsmymi mesiacmi vzdali svojich kráľovských povinností a presťahovali do Los Angeles. Tu si dvojica založila produkčnú spoločnosť, s ktorou sa im teraz podarilo nadviazať spoluprácu s Netflixom, píše Engadget.

Ako podotkol The Guardian, dvojica podpísala s Netflixom niekoľkoročnú dohodu o vysielaní ich programov na tejto streamovacej platforme, ktorá má po celom svete viac ako 192 miliónov predplatiteľov.

Prominentný pár chce v budúcnosti natáčať dokumentárne filmy, televízne šou či detské seriály, ktoré budú vysielané na Netflixe. Koniec koncov, Meghan vo filmovej brandži nie je nová. V minulosti sa venovala herectvu, no podľa jej slov sa k nemu už nechce vracať.

Vojvodu a vojvodkyňu zo Sussexu by sme však mali vidieť v niektorých dokumentárnych seriáloch z ich produkcie. Vo vyhlásení pre NYtimes povedali, že je pre nich veľmi dôležité prinášať inšpiratívny obsah a veria, že práve Netflix je tá správna platforma, ktorá im to umožní.

Finančná stránka dohody medzi oboma stranami, žiaľ, známa nie je, no takmer určite sa suma pohybuje rádovo v desiatkách miliónov eur.

Zdroj: Engadget, TheGuardian

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú