Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pokračovanie Zaklínača z Netflixu je bezpochyby jednou z najočakávanejších seriálových udalostí roka. Netreba však zabúdať ani na jeho očakávaný prequel, Blood Origin, ktorý hlási novú hereckú hviezdu na palube.

Podľa príspevku československých fanúšikov Netlfixu, prequel zasadený 1200 rokov pred udalosti Geralta z Rivie obsadí Laurence O’Fuaraina, ktorý si zahrá zaklínača Eldingaara Fjalla, agresívneho a temperamentného absolventa školy medveďa.

O’Fuaraina si môžeš pamätať v menších úlohách vybraných epizód seriálov Hra o tróny a Vikingovia, pričom rola v Blood Origin má byť zatiaľ jeho najväčšou položkou v životopise. Vedľa neho je zatiaľ potvrdenou herečkou aj Jodie Turner-Smith, o ktorej roli elitnej bojovníčky Élie sme informovali už koncom januára.

V hre je rovnako aj obsadenie Jasona Momou. Ten ešte minulú jeseň pomotal fanúšikom hlavy svojim Instagramom, kde uverejnil snímku s Cavillom po boku. Jeho zahrnutie do Blood Origin je avšak stále v štádiu diskusie. Očakávaný, s veľkou pravdepodobnosťou šesťdielny, prequel Zaklínača dorazí na Netflix snáď už v prvom kvartáli budúceho roka

Zdroje: Deadline, Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú