Zdá sa, že fanúšikom hernej značky Resident Evil skutočne nie je dopriate dočkať sa kvalitného televízneho spracovania príbehov z ikonického zombie univerza.

Po filmoch s Milou Jovovich sa o to nedávno pokúsil Netflix v podobe 8-dielneho seriálu Resident Evil. Ten v rámci služby štartoval v polovici minulého mesiaca, už po siedmych týždňoch od premiéry ho streamovacia služba zrušila.

Seriálový Resident Evil tak končí už po prvej sérii, nedá sa však povedať, že by jeho koniec vyložene prekvapil. Zombie novinka sa po uvedení do knižnice služby síce rýchlo dostala do prvej 10 najsledovanejšieho obsahu, rovnako rýchlo však z neho aj zmizla a prijatie medzi fanúšikmi bolo nanajvýš vlažné.

Dôvodov nespokojnosti bolo viacero, veľká časť fanúšikov kritizovala odklon od hernej predlohy a nevýraznosť príbehu odohrávajúceho sa v dvoch časových rovinách.

Netflix sa známe zombie univerzum na televízne obrazovky pokúsil preniesť už druhýkrát. V minulom roku na streamovacej platforme štartoval 4-dielny animovaný seriál Resident Evil: Infinite Darkness, ani ten však divákov nezaujal a v sledovanosti si viedol ešte horšie ako aktuálne zrušený projekt.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú