Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Návrat do prostredia 2. svetovej vojny sa zjavne hernému štúdiu Activision nevypláca. Spolu s vlažnými recenziami nového titulu Call of Duty: Vanguard sa pridávajú aj nelichotivé štatistiky, ktoré aktuálne hovoria až o masívnom 40 % medziročnom poklese predaja vo Veľkej Británii oproti minulému dielu.

Tvorcovia hry od Sledgehammer Games na túto situáciu zareagovali netradične a hráčom umožnia vyskúšať si hru zadarmo. V tomto prípade však ide len o multiplayer a táto akcia začína už dnes od 19:00 nášho času a bude končiť 22. novembra. K dispozícii na stiahnutie bude kompletný online balík s každým ponúkaným režimom, mapou a zbraňou.

Zobraziť celú galériu (0)
Activision/úprava redakcie

Vyskúšať si režim pre viacerých hráčov v minulých tituloch Call of Duty bolo v posledných rokoch bežnou praxou, ale nikdy neprišli tak skoro ako teraz. Pravdepodobne za týmto rozhodnutím stojí fakt, že Call of Duty: Vanguard je u hráčov prijaté len vlažne a hra zaznamenala nepresvedčivý štart. Napríklad na trhu Veľkej Británie ide o najslabší debut značky za posledných 14 rokov.

 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú