Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Český dabing stále nie je štandardom v prípade mnohých titulov populárnych streamovacích služieb, no situácia sa postupne zlepšuje hneď na viacerých frontoch. Najnovšie sa spomedzi najväčších streamov dostupných aj u nás rozhodol ponúknuť český dabing Amazon vo svojej službe Prime Video. Informáciu priniesla fanúšikovská stránka Netflix CZ + SK Fans na Facebooku.

S českým dabingom sa môžeme pri sledovaní seriálov a filmov stretávať na tak populárnych službách ako HBO GO, ale nejaký ten čas už aj na Netflixe. Ten najnovšie podľa informácií Netflix CZ+SK Fans nechal vytvoriť český dabing pre prvý zakúpený film, ktorý nepochádza z jeho originálnej produkcie. Aj toto je teda náznak, že situácia s českým dabingom sa začína výrazne zlepšovať.

Po novom bude čeština dostupná aj pri vybraných tituloch streamovaných v rámci služby Prime Video od Amazonu, ktorý uzavrel zmluvu hneď so 4 dabingovými štúdiami v Česku.

Divákom tak v budúcnosti prinesie dabované snímky, vďaka čomu si môže služba v našich končinách získať väčší podiel používateľov ako doteraz. V budúcom roku má pritom zavítať na náš trh aj Disney+, ktorý teda bude čeliť silnejúcej konkurencii.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans/Facebook

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú