Oficiálne predstavenie nových zariadení Huawei tu máme už o pár dní a okrem niekoľkých nových gadgetov sa bude celá udalosť niesť najmä v znamení predstavenia novej vlajkovej lode Mate 40. Ako informuje portál GizChina, na internet uniká reálna fotografia prémiovej verzie Mate 40 RS Porsche Design.

Novinky od Huawei uvidíme už 22. októbra, no vzhľad prémiovej verzie Porsche Design Mate 40 je už odhalený. O tento únik sa postaral uznávaný leaker @rodent950 na svojom Twitteri, kde zverejnil fotografiu zadnej strany spolu s parametrami fotoaparátu.

Ako už naznačovali predošlé úniky, kamery a všetky ďalšie senzory smartfónu budú uložené v mohutnom module. Mate 40 RS by mal disponovať hlavným 50 MPx snímačom, 20 MPx ultra-širokouhlým snímačom, 8 MPx snímačom s 3-násobným optickým priblížením, 8 MPx senzorom s 10-násobným priblížením a hĺbkovým senzorom.

Okrem toho sa má na zadnej strane nachádzať aj senzor na meranie teploty či senzor na snímanie teploty farieb. Prémiová verzia Mate 40 RS Porsche Design by mala štartovať s cenou okolo 2000 €.

Zdroj: GizChina, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú