Finančná správa upozorňuje na podvodníkov, ktorí sa snažia oklamať daňovníkov. Zasielajú im podvodný email. Ponúkajú im vrátenie sumy vo výške 136,99 eura, ak vyplnia priložený formulár.

Finančná správa takéto maily neodosiela a daňovníkom odporúča, aby na ne nereagovali ani neposkytovali žiadne svoje údaje. Finančná správa apeluje na občanov, aby sa nenechali nachytať. Neznámy odosielateľ v mene finančnej správy rozposiela daňovníkom email, v ktorom ich láka na vrátenie sumy vo výške 136,99 eura po vyplnení priloženého formulára na vrátenie platby.

Zobraziť celú galériu (1)
Finančná správa/TS

Finančná správa chce informovať verejnosť o týchto podvodných praktikách, aby občania zbytočne neprichádzali o svoje peniaze a nenaleteli podvodníkom, ktorí ich chcú len zneužiť.

Finančná správa vyzýva verejnosť, aby na takéto emaily nereagovali, nevypĺňali žiadny dotazník a obrátili sa na políciu. Žiadne takéto emaily finančná správa nerozposiela. Táto informácia je komerčným oznámením a je odvysielaná v znení dodanom klientom bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA za jej obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá.

Zdroj: SITA

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú