Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Sony si dalo patentovať nový dizajnový návrh, ktorý by vo finále mohol patriť konzole PlayStation 5. Dizajn ukazuje masívne chladenie a tvary písmena „V“. Uniknutý patent zverejnil holandský portál LetsGoDigital.

Ako píše portál TechRadar, práve dizajn konzoly, respektíve jej chladenia najviac naznačuje, že by sa mohlo jednať o nadchádzajúcu generáciu PlayStation. Tá bude mať poradové číslo 5, čo sa rímskymi číslicami označuje ako „V“. Práve takýto tvar má masívne rebrované chladenie na patente zatiaľ neznámeho produktu z dielne Sony. Ako informuje portál T3, novej konzoly od Sony by sme sa mali dočkať už budúci rok.

To, že sa jedná o skutočne dôležitý patent, naznačuje aj fakt, že je pod ním podpísaný samotný technický riaditeľ Sony, Yusuhiro Ootori. Okrem chladiaceho systému v tvare „V“ sa na konzole nachádza niekoľko USB portov pre pripojenie ovládačov DualShock a niekoľko tlačidiel, ktoré umožnia spustiť konzolu, či vysunúť disk. Finálne produkty sa však často od svojich patentov značne líšia, no ak by konzola PS5 vyzerala takto, alebo aspoň podobne, jednalo by sa zrejme o najzaujímavejšie vyzerajúcu konzolu doposiaľ.

Zdroj: TechRadarT3, LetsGoDigital

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú