Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už o pár dní budú predstavené nové smartfóny od Apple, no na internet sa už dostali obrázky, ktoré napovedajú o výkone a o tom, ako bude vyzerať zadná strana zariadenia. Na svojom Twitteri to zverejnil Ben Geskin, ktorý sa v týchto veciach zriedkavo mýli.

Zároveň sa týmto potvrdili aj dávnejšie špekulácie, že budú predstavené celkovo tri nové zariadenia. Veľkou zmenou prejde aj zadný fotoaparát, ktorý vzhľadom od danej verzie, ponúkne až tri snímače, ktoré sú rozmiestnené vo štvorci. Posunulo sa aj logo Apple, ktoré je presne v strede zariadenia. 

V ďalšom príspevku Geskin ukazuje výkon jedného z nových iPhonov, kde môžme vidieť nárast výkonu prevažne na jedno jadro, a to až o 12 %. Navýšila sa aj veľkosť operačnej pamäte na 4 GB. Vyjadrenia, že iOS nepotrebuje viac ako 1 GB operačnej pamäte sú zdá sa dávnou minulosťou. Možno by si systém s 1 GB RAM skutočne vystačil, no trend je dnes opačný a ak by sa nepriniesli inovácie aj v tomto smere, zrejme by to spoločnosti viac uškodilo ako pomohlo.

A nakoniec v treťom príspevku môžeš vidieť pripravované obaly, ktoré len potvrdzujú umiestnenie loga a nový fotoaparát vo štvorcovom usporiadaní.

Zdroj: Twitter (1,2,3)

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú