Hneď na začiatku februára Disney do ponuky svojej streamovacej platformy zaradilo aj doposiaľ „Marvelovku“ Čierny panter: Navždy Wakanda. Spoločnosť teraz informuje, že o novinku bol po uvedení enormný záujem. Dvojka Čierneho pantera sa totiž stala najsledovanejším filmom od Marvelu v histórii Disney+.

Streamovacia služba neuvádza, koľko predplatiteľov si novinku zaplo, ani koľko hodín diváci sledovaním filmu strávili. Hovorí len, že spomedzi všetkých ostatných titulov od Marvelu je Čierny Panter: Navždy Wakanda najúspešnejšou premiérou za prvých 5 dní od pridania do knižnice.

Dobrá správa pre Disney, horšia už pre divákov

Novinka od Marvelu sa v ponuke Disney+ objavila až 82 dní od premiéry v kinách. Ide o jednoznačne najdlhší čas, aký si diváci na premiéru „Marvelovky“ v online priestore museli počkať. Posledný Thor sa na Disney+ dostal 64 dní po premiére, Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva dorazil už po 47 dňoch po uvedení v kinách.

Rekordná odozva divákov tak spoločnosti vysiela signál, že s uvedením veľkofilmov na svoju streamovaciu platformu sa Disney ponáhľať nemusí a v žiadnom prípade svoje novinky neoberá o šancu na silný debut.

Ešte minulý rok si pridávaním veľkofilmov do knižnice chcelo predplatiteľov získať HBO Max, ktoré sľubovalo zaradenie najväčších hitov už 45 dní po premiére. Aj HBO od tejto praktiky upustilo a pridanie každej novinky teraz vyhodnocuje individuálne.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú