Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Vďaka veľkému pokroku v oblasti rýchleho nabíjania sa spoločnosti Oppoo podarilo dosiahnuť výrazný míľnik. Ich smartfón Reno Ace sa môže nabíjať výkonom až 65 W, vďaka čomu dosiahne plné nabitie len za 30 minút – informuje portál Android Police.

Kým niekedy trvalo nabíjanie smartfónu celú večnosť, dnes už nie je žiadnym problémom získať už za niekoľko minút nabíjania niekoľkohodinovú výdrž smartfónu. Nie je nič výnimočné, ak za 15-30 minút sa zariadenie dobije až na polovicu kapacity. Oppo však túto hranicu ešte viac posunulo, keď predstavilo smartfón s extra výkonným, až 65 W nabíjaním. Vďaka nemu sa batéria dobija na plnú kapacitu už za 30 minút.

Oppo

Spoločnosť dokonca tvrdí, že 5 minút na nabíjačke postačí k tomu, aby sa zariadenie mohlo využívať ďalšie dve hodiny. Ide tak o skvelú voľbu pre každého, kto je často na cestách a bez smartfónu si nedokáže predstaviť svoje fungovanie. Okrem rýchleho nabíjania ponúka aj výkonný hardvér, ktorý je postavený na Snapdragone 855+ a 8 GB RAM. Cena je stanovená na približne 408 eur. 

Zdroj: Android Police 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú