Zdá sa, že časy skvelých cien zabijakov vlajkových lodí skončili. Už 14. mája privítame sériu nových vlajkových lodí OnePlus 7 / 7 Pro / 7 Pro 5G, pričom cena druhého spomínaného sa odhaduje až na 745 dolárov. 

Len nedávno sme ťa informovali, že OnePlus sa chystá 14. mája odhaliť svoje nové vlajkové lode, pričom uvidíme štandardný model OnePlus 7, vyšší model OnePlus 7 Pro a tiež model s 5G technológiou. O druhom spomínanom sa nedávno rozšírili úniky, ktoré naznačovali nový displej s QuadHD rozlíšením a obnovovacou frekvenciou na úrovni 90 Hz. Očakáva sa tiež výsuvná selfie kamera, ktorá odstráni potrebu výrezu v displeji.

CEO čínskeho výrobcu Pete Lau na margo nového displeja poznamenal, že jeho náklady sa vyšplhajú na trojnásobok toho, čo zvykne za svoje panely zaplatiť konkurencia. Spoločne s novým dizajnom a výsuvným mechanizmom dá nový displej dokopy sumu, ktorú portál Gizmochina na základe náznakov Peta Laua odhaduje na 5000 juanov, respektíve 745 dolárov.

Na túto sumu sa pýtali aj používatelia na sociálnej sieti Weibo, pričom Pete Lau na otázku, či 5000 juanov bude stačiť na kúpu OnePlus 7 Pro, odpovedal kladne. Z minulosti vieme, že cena v dolároch sa v prípade vlajkových lodí od OnePlus zvykne pretaviť do tej istej hodnoty aj v eurách.

Zdroj: Gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú