Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V posledných týždňoch sme sa presvedčili, že ani vysoká sledovanosť a divácka popularita nie sú zárukou ďalších sérií. Svoje by o tom vedela povedať napríklad sci-fi novinka s Hillary Swank Away, ktorá bola nečakane zrušená len pred časom.

Podobný scenár sa našťastie nebude písať pri romantickej novinke Emily in Paris, ktorá sa po premiére stala instantným hitom Netflixu. Na seriál sa síce za stereotypné zobrazenie Francúzska strhla veľká vlna kritiky, sledovanosťou však novinka zaujala divácke masy, vďaka čomu streamovacia služba súhlasila s nakrútením druhej série.

Charizmatická herečka Lily Collins, ktorá je mimochodom dcérou slávneho speváka Phila Collinsa, sa samozrejme vráti, rovnako by sa mali v pokračovaní objaviť aj všetky obľúbené vedľajšie postavy, ktoré Emily počas pobytu vo Francúzsku stretla.

Hovoriť o dátume premiéry je za súčasnej situácie veľmi predčasné, podľa portálu Eminetra by sa s nakrúcaním mohlo začať na jar budúceho roka. Duchovný nástupca seriálovej legendy Sex v meste na Netflix prišiel začiatkom októbra a sleduje mladú ženskú hrdinku Emily Cooper, ktorá sa sťahuje do Paríža za prácou.

V epicentre módy a kultúry Emily stretáva množstvo zaujímavých ľudí, medzi ktorými nechýbajú ani atraktívni spolupracovníci či susedia. Hlavná hrdinka je však zároveň malým magnetom na problémy, čo ju dostáva do množstva tragikomických situácií.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú