Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Mladoboleslavská Škoda už onedlho ukáže ďalšieho nástupcu aktuálnej Octavie, ktorá so sebou prinesie množstvo nových technológií, podobne ako ďalšie modely koncernu. Aktuálne sa na Facebooku objavili nové fotografie, ktoré zachytávajú podobu interiéru, palubnej dosky a potvrdzujú, že nová Octavia prinesie veľa noviniek.

Škodovka je pripravená odhaliť najnovšiu generáciu svojej Octavie už 11. novembra. Len pár dní pred premiérou ukázala zopár detailov auta v novom videu a o zvyšok sa už postarali uniknuté fotografie interiéru. Octavia novej generácie sa má podľa doterajších informácií čoraz viac približovať drahšiemu Superbu. V interiéri však nájdeme množstvo ďalšej vylepšenej techniky. Novinkou bude aj ovládanie automatickej prevodovky.

Výrobca však mal zapracovať aj na lepšom infotainmente, čoho dôkazom je veľká hlavná obrazovka a digitálna prístrojová doska. Infotainment by mal podľa portálu Startstop prísť s kvalitnejším vyobrazením a najnovším rozhraním, aké nájdeme napríklad v novom Golfe. Ako vo väčšine iných moderných áut, ani tu nebude chýbať ambientné osvetlenie. Nová generácia Škody Octavia tak bude ďalším modelom koncernu, ktorý môže svojimi novinkami potešiť všetkých milovníkov tohto modelového radu.

Zdroj: Facebook, Startstop

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú