Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Seriál Rod Draka si postupne podmaňuje aj tých fanúšikov, ktorí pristupovali k veľkolepej novinke HBO Max s miernym pesimizmom. Druhá epizóda konečne predstavila divákom tradičné intro za pochodu známych tónov Ramina Djawadiho a ukázala šokujúci úmysel kráľa Viserysa oženiť sa s Alicent Hightower.

Na ďalšie pokračovanie seriálu, ktoré by nás malo v časovej osi posunúť o pár rokov neskôr, sa nás tvorcovia snažia navnadiť upútavkou, ktorá ukazuje epickú vojnu Corlysa Velaryona a Daemona proti brutálnemu Craghasovi Crabfeederovi. Podľa záberov by sa mali v boji prvýkrát predstaviť aj ikonickí draci.

Priprav sa na epické bojové scény

Zostrih bojových sekvencií zaujme hlavne svojím veľkolepým a epickým podaním, na ktoré sme boli zvyknutí skôr u tradičných záverečných častí pôvodného seriálu, kde sa sústredila najväčšia časť rozpočtu.

Obrovským klinom do vzťahu medzi Rhaenyrou a Viserysom má byť podľa novej upútavky aj príchod jeho prvorodeného syna Aegona II, ktorý sa má v budúcnosti stať kráľom.

Keďže Rod Draka má vyrozprávať príbeh jednej z najbrutálnejších občianskych vojen v histórii Targaryenov, nemalo by byť prekvapením, že narušené vzťahy členov obrovského klanu čoskoro vystrieda nenávisť a krviprelievanie. Upútavka naznačuje, že by sme sa toho mohli dočkať o niečo skôr, ako bolo zvykom u Hry o tróny.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú