Microsoft Edge funguje už viac než tri roky a dlhšiu dobu je už taktiež pripravovaný aj nový prehliadač s technológiou nazývanou Chromium, ktorá predstavuje zdrojový kód prehliadača Chrome. Od oznámenia prechodu na Chromium však panuje viacero obáv, pričom jedna z nich je už podľa najnovších informácií vyriešená.

S informáciou, ktorá poteší množstvo používateľov prišiel portál Neowin, ktorý prezrádza, že funkcia streamovania Netflix videí v 4K rozlíšení zostane zachovaná aj v novom prehliadači Microsoft Chromium Edge, s kódovým označením Anaheim. Pravdivosť tejto informácie potvrdzuje flag, ktorý sa objavil v uniknutých zostaveniach prehliadača.

Pre plné využitie funkcie 4K streamovania je však potrebný minimálne procesor Intel Kaby Lake či Nvidia Geforce GPU z radu 1000 Series a viac. Na druhej strane však prichádza aj menej potešujúca správa, podľa ktorej sa medzi podporovanými funkcionalitami z pôvodného prehliadača neobjaví natívne čítanie e-kníh, ktoré dnes dokonca Microsoft stiahol zo svojej ponuky.

Zdroj: Neowin

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú