Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Google už pracuje na ďalšej verzii svojho operačného systému pre smartfóny. Mnoho informácií si zatiaľ necháva až na konferenciu I/O 2020. Teraz sa objavili informácie, že Android 11 presunutie prehrávač hudby do panelu s rýchlymi nastaveniami, aby sa tak nestratil medzi ostatnými prichádzajúcimi notifikáciami, informuje XDA-Developers.

Používatelia Android smartfónov, ktorí denne dostávajú množstvo upozornení, pripravovanú zmenu rozhodne uvítajú. Prehrávač hudby sa má totiž v novom Androide 11 nachádzať na inom mieste ako tomu bolo doteraz.

Ovládanie prehrávania je stále súčasťou panelu, kde sa objavuje medzi ostatnými notifikáciami, no tomu môže byť v ďalšej verzii Androidu koniec.

Prehrávač hudby sa má ocitnúť priamo v paneli s rýchlymi nastaveniami vedľa ostatných ikoniek. Po úplnom stiahnutí panela sa prehrávač zväčší a presunie pod nastavenia.

Zatiaľ sa táto zmena objavila iba vo vývojárskej verzii systému, kde ju bolo potrebné manuálne povoliť. Nie je však zaručené, že sa dostane aj do oficiálnej verzie Androidu 11. Okrem toho sa máme dočkať aj prepracovaných nastavení funkcie Nerušiť, kde budú možnosti rozdelené do jednotlivých kategórií, informuje Android Police.

Zdroj: XDA-Developers, Android Police

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú