Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Prvú upútavku na film Sonic the Hedgehog sme mohli vidieť ešte v polovici roka. Hneď na to spustila vlna kritiky smerovaná k vzhľadu samotného Sonica. Tentoraz prichádza druhá upútavka, v ktorej hlavná postavička vyzerá oveľa lepšie.

Štúdio Paramount Pictures sa rozhodlo priniesť na strieborné plátna obľúbenú postavičku zo známej série akčných hier. Film s názvom Sonic the Hedgehog (Ježko Sonic – slovenský názov) sa prvýkrát predstavil v upútavke na film ešte v polovici roka. Okamžite sa ale vynorili kritické hlasy, ktorým sa nepáčili pomerne malé oči a neprirodzene pretiahnuté telo Sonica. Už v tej dobe sa hovorilo o redizajne postavičky.

Ako informuje portál The Verge, štúdio si skutočne zobralo kritické hlasy k srdcu a v novej upútavke na film upravilo CGI vyobrazenie postavičky Sonica. Po novom ma väčšie oči, ktoré viac korešpondujú s hernými titulmi a telo už nie je tak extrémne natiahnuté. Zmenou si navyše prešli aj zuby, ktoré sa v prvej upútavke podobali ľudským. Na film sa môžeme tešiť už 14. februára 2020 a vďaka zapracovaným zmenám tak bude pôsobiť oveľa lepšie.

Zdroj: The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú