Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po dlhých debatách a niekoľkých náznakoch to vyzerá tak, že Mafia Trilogy je realitou. Potvrdilo to samotné 2K krátkou ukážkou na svojom YouTube kanáli.

O tom, akého oznámenia v blízkej dobe by sme sa mali dočkať, sme už písali. Včerajšie informácie však naznačovali smer, kde druhý a tretí diel sú takmer istou vecou, zatiaľ čo legendárna jednotka bola skôr nepravdepodobným snom fanúšikov.

Tieto dohady ale vyvracia nová ukážka na youtube 2K, ktorá naznačuje, kedy by sme sa mali dočkať plnohodnotného oznámenia už kompletnej trilógie.

Oznámenie je stanovené na 19. mája a my sa dovtedy môžeme len domnievať, v akej podobe sa ukáže najmä prvý diel z roku 2002.

Pôvodná hra je prerobená  v engine, v ktorom vytvorili Mafiu 3. City of Lost Heaven bude v 4K rozlíšení a úžasnej  grafike. Nové animácie, nové cutscény či nový štýl hrateľnosti budú čerešničkou na torte.

Mafia: Trilogy príde pre PC cez Steam a Epic Games Store, no rovnako si ju budú môcť zahrať aj majitelia konzol Xbox One a PlayStation 4, pričom novinkou bude podpora služby Google Stadia.

Galéria záberov z hry

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú