Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Počítače sú neodmysliteľnou doménou strategických hier. Priaznivci takéhoto žánru sa teraz môžu tešiť z ďalšieho takto orientovaného kúsku, a to priamo od našich západných susedov.

O včerajšom vydaní exkluzívne vyzerajúcej stratégie Nebuchadnezzar informoval portál Games.cz. Budovateľská stratégia ponúka rokmi overenú hrateľnosť budovateľských stratégií legendárneho štúdia Sierra Entertainment, Zeus: Master of Olympus či Pharaoh, vo vynovenom šate.

Po vzore týchto hier, Česi z Nepos Games ponúkajú komplexný strategický model, ťažiaci z mikromanažmentu každého rozhodnutia v procese budovania impéria. Podobne ako ikony 90. rokov, veľký dôraz sa kladie na kultúrnu presnosť historického zasadenia, ktoré v prípade novinky Nebuchadnezzar predstavuje obdobie starovekej Mezopotámie.

Autori popri vydaní hry uverejnili aj trailer, približujúci mechaniky skladovania zásob, manažovanie ekonomického reťazca a najmä budovanie babylonského impéria. Nostalgická, no funkčná grafika je tak už vítaným bonusom prenášajúca retro fanúšikov minimálne o dve dekády späť v histórii.

Nenechaj si ujsť
Takto sa má robiť spätná kompatibilita. Microsoft ponúkne „automatické“ navýšenie výkonu starších hier

Aj napriek včerajšiemu vydaniu česká stratégia má na Steame desiatky pozitívnych hodnotení. Podporiť tvorbu českého štúdia Nepos Games môžeš už za prijateľných 20 €.

Zdroje: Steam, Games.cz

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú