Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fanúšikovia Zaklínača dnes zrejme zažívajú druhé Vianoce. Ako píše TechRadar, už pár dní sa špekulovalo o tom, že Netflix by mohol chystať celovečerný animovaný film z prostredia Zaklínača a dnes spoločnosť tieto správy oficiálne potvrdila.

Ako píšu aj na česko-slovenskej facebookovej stránke Netflixu, animovaný celovečerák dostane názov „The Witcher: Nightmare of the Wolf“, no to je zatiaľ asi tak všetko, čo o filme vieme.

Netflix totižto neprezradil ani dátum premiéry a ani žiadne iné informácie, no v kruhoch filmových fanúšikov a milovníkov Zaklínača sa šepká, že film by mal doraziť na obrazovky ešte pred premiérou druhej série.

Ako píše TechRadar, názov nového filmu sa objavil na portáli WGA už 10. januára a ako scenárista je pod ním podpísaný Beau DeMayo, ktorý napísal aj tretiu epizódu v prvej sérii Zaklínača.

Hlavná dejová linka by sa však mala podľa všetkého držať knižných predlôh od Andrzeja Skapkowskiho. Po týchto skvelých správach, ktorými nám Netflix potvrdil, že celovečerný film skutočne pripravuje, sa zrejme už čoskoro dočkáme aj prvého traileru.

Zdroj: TechRadar, Facebook

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú