Samsung pri predstavovaní svojich nových modelov Galaxy S20 oznámil, že uzatvoril spoluprácu so streamovacím gigantom Netflix. Ten tak zákazníkom kórejského výrobcu ponúkne lepšiu integráciu do ekosystému, ale chýbať údajne nebude ani exkluzívny obsah, informovala stránka Netflix CZ + SK Fans na svojom Facebooku.

Streamovací gigant Netflix bude najnovšie spolupracovať s kórejským Samsungom, pričom svojim používateľom chcú spoločnosti ponúknuť hlbšie integrovanie služieb na zariadeniach výrobcu. Okrem priameho spúšťania obsahu z Netflixu cez hlasového asistenta Bixby tak pôjde aj o nové funkcie vo vyhľadávaní či centre Samsung Daily.

Partnerstvo ponúkne aj ďalšie výhody, pričom Netflix plánuje ponúknuť používateľom zariadení Galaxy aj zákulisné zábery, sprievodné príbehy a ďalší exkluzívny obsah. Spočiatku by mal byť dostupný pre seriály Narcos: Mexico, Sintonia, Elite a standupy Netflix is a Joke.

Hovorca spoločnosti však pre portál Techcrunch povedal, že tento obsah bude dostupný aj na stránkach Samsungu tak, aby si ho mohli vychutnať všetci. Samsung tiež nebude disponovať žiadnymi autorskými právami, a streamovací gigant tak má právo tento obsah šíriť aj prostredníctvom vlastných médií, ak sa tak rozhodne.

Zdroj: Facebook/Netflix CZ+SK Fans, Techcrunch

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú