Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Populárna streamovacia služba filmov a seriálov opäť pristúpila ku kontroverznému rozhodnutiu. Na trhu v USA zvýši ceny 2 predplatných balíkov. Netflix zvyšoval ceny v januári 2019, neskôr v lete tohto roka a tentokrát ich zdvihne opäť. Po novom bude dvojica balíkov stáť o 1 dolár, respektíve 2 doláre viac ako doteraz, informuje IGN.

Ceny predplatného pre Netflix sa pre niektorých zákazníkov opäť zmenia. Doteraz služba zvýšila ceny predplatného aj pre Nemecko a susedné Rakúsko, kde si od septembra tohto roka diváci priplatia za štandardný balík o 1 € viac a za program Premium o 2 € naviac.

Zvýšenie cien s ekvivalentnou sumou v dolároch teraz čaká aj používateľov v USA, kde za vysielanie v HD zaplatia miesto doterajších 12,99 dolárov celkovo 13,99 dolárov a za Premium miesto doterajších 15,99 dolárov až 17,99 dolárov.

Zmenu cien pocítia noví zákazníci už pri registrácii, v prípade aktuálnych používateľov sa zvýšenie odrazí v nasledujúcich mesiacoch. Na Slovensku je Netflix nateraz dostupný za pôvodné ceny. Základný plán je dostupný za 7,99 €, štandardné predplatné za 9,99 € a Premium plán so 4K vysielaním je možné predplatiť za 11,99 € na mesiac.

Zdroj: IGN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú