Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Populárnu streamovaciu službu filmov a seriálov čaká zdražovanie v zahraničí. Netflix v Nemecku a Rakúsku zvýši cenu predplatného pre 2 programy, ktorých cena vzrastie o 1 € a 2 €. Zatiaľ nie je jasné, či sa takéto zvyšovanie cien dotkne neskôr aj ďalších krajín. Informácie zverejnila komunita fanúšikov na facebookovej stránke Netflix CZ + SK Fans.

Na Slovensku majú diváci na Netflixe dostupné programy Basic, Standard a Premium za mesačný poplatok 7,99 €, 9,99 € a 11,99 €, no v zahraničí je predplatné v niektorých krajinách výrazne vyššie. Nemci a Rakúšania si však podľa nových informácií za programy Standard a Premium priplatia ešte viac.

Doteraz tam diváci za Standard platili 11,99 € a za Premium predplatné 15,99 € mesačne, no od ďalšieho mesiaca budú pre nich ceny vyššie.

Netflix totiž zdražel program Standard na 12,99 € a za Premium si tamojší diváci zaplatia až 17,99 €.

Nové ceny majú začať platiť od 20.septembra. Streamovacia služba tak opäť zvyšuje ceny predplatného a nie je vylúčené, že podobným spôsobom zvýši poplatky aj v iných krajinách. Na Slovensku a v Česku sa však nateraz nič nemení.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú