Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Netflix prekvapivo ruší ďalší zo svojich seriálov. Po Archive 81, Space Force či Resident Evil nepresvedčivej sledovanosti za obeť padol aj fantasy Winx Sága: Osud, ktorému streamovací gigant aktuálne vystavil stopku, informuje Variety.

Fanúšikov naštval otvorený koniec

Druhá séria Winx Sága: Osud v rámci služby štartovala v polovici septembra a čísla sledovanosti sa pre Netflix ukázali ako nepresvedčivé. Seriál sa totiž ruší aj napriek otvorenému koncu, čo fanúšikov poriadne sklamalo.

Správu o zrušení na svojom Instagrame priniesol showrunner seriálu Brian Young, ktorý celému tímu poďakoval a zároveň nad skončením vyjadril ľútosť.

Seriál Winx Sága: Osud bol inšpirovaný talianskou komiksovou sériou Winx a sledoval dobrodružstvá skupiny tínedžeriek, ktoré sú tiež vílami a bojujú proti zlým silám. Na Netflix prvýkrát štartoval v januári 2021, druhá séria prišla o rok a pol neskôr.

Zrušenie tínedžerskej fantasy síce prichádza ako prekvapenie, fanúšíkov žánru však možno poteší, že len pred chvíľou Netflix odklepol pokračovanie svojej veľkorozpočtovej fantasy Sandman. Zoznam všetkých zrušených i končiacich seriálov v tomto i budúcom roku nájdeš v samostatnom článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú