Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Android Police informoval o zaujímavej aktualizácii aplikácie Netflix pre Android, ktorá by v určitom význame mohla pomôcť ušetriť drahocenné mobilné dáta.

Podľa najnovších informácií, niektorí testeri už dostali novú aktualizáciu aplikácie Netflix, ktorá im umožní úplne vypnúť video a užívať si daný titul len pomocou audia. Na novú vymoženosť upozornil web XDA Developers už v októbri, kedy ale zatiaľ nebola plnohodnotne funkčná.

Fungujúca aktualizácia podľa všetkého začína vychádzať až teraz. Zmena prebieha na serveroch, čiže nie je úplne jasné, kedy nájdeme možnosť vypnutia obrazu aj v našich aplikáciách. To znamená, že ju v aplikácii nenájdeš ani po vynútenom aktualizovaní aplikácie v Google Play obchode.

Keď sa tak už ale stane, pri prehrávaní titulu si na obrazovke môžeš všimnúť ponuku so zapnutím alebo vypnutím videa. Podľa The Verge pribudne aj možnosť vypnúť zvuk, a to na základe toho, či sleduješ titul prostredníctvom reproduktorov telefónu, externých reproduktorov alebo slúchadiel.

Aj keď sa využitie pre takúto vymoženosť hľadá ťažko, svojich prívržencov si určite nájde. Medzi reálne scenáre vypínania obrazu si tak vieme predstaviť sledovanie, respektíve v tomto prípade počúvanie, stand up špeciálov alebo niektorých dokumentov.

Zdroje: Android Police, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú