Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jedna z najväčších streamovacích služieb filmov a seriálov dnes v noci zverejnila nový trailer k sci-fi seriálu, na ktorý sa už tešia milióny divákov po celom svete. Na novú upútavku upozornila komunita fanúšikov Netflix CZ + SK Fans na Facebooku. Trailer na 3. sériu Stranger Things prináša náhľad na udalosti, v ktorých sa bude chcieť „druhá strana“ zmocniť nového hostiteľa a všetko zničiť.

Záver druhej série tohto seriálu priniesol rozuzlenie deja, v ktorom sa zlo dostalo do sveta ľudí a chcelo zničiť všetko. Jedenástka však zatvorila bránu, no „druhá strana“ ešte nepovedala posledné slovo. Znova sa chystá nájsť si nového hostiteľa a ohroziť svet ľudí. Trailer na očakávanú 3. sériu odhaľuje viac akcie a pokračovanie boja proti opačnému svetu. 

Partia tínedžerov sa znova ocitne v neľahkej situácii, v ktorej je každý v ohrození. Takmer 3-minútový finálny trailer na Netflixe tak prináša ochutnávku toho, na čo sa fanúšikovia seriálu môžu oficiálne tešiť už od premiéry, ktorá je stanovená na 4. júla.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans, Netflix

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú